kubowatt

19 november 2022 20:30u (update 24-11)
Hallo bezoeker,

Vanwege de enorme belangstelling als gevolg van een krantenartikel dat (inmiddels) landelijke bekendheid geniet en daarna een radio-interview op een landelijke zender is het tijdelijk niet mogelijk om een nieuw account aan te maken en een bestelling te plaatsen.

Een beetje geschrokken van alle publiciteit
Ik dacht dat er een artikel van beperkt formaat zou verschijnen in een regionale krant. Het werd een paginagroot artikel, dat door meerdere regiokranten werd opgepakt en daarna landelijk werd via AD en radio. Het gaat zo snel dat je bijna niet beseft wat er gebeurt. Het is fantastisch om te zien dat er zoveel reactie is. Maar ik heb Kubowatt gemaakt als hobbyproject. Zelf, in de avonduren, zonder een team en naast mijn fulltime baan. Ik zie jullie belangstelling als een ultiem compliment voor de gedachte achter Kubowatt. Dankjewel daarvoor.

Wachtlijst
Ik heb erom moeten besluiten om een 'wachtlijst' te maken. Als je wil kun je je hierop aanmelden. Je ontvangt dan automatisch een bericht als het weer mogelijk is om een account aan te maken. Bedankt voor je begrip.

Te groot voor mijzelf
Maar één ding is me al snel duidelijk geworden. Ik kan dit niet alleen waarmaken en mijn ambities liggen bij mijn ondernemerschap waarbij ik op interimbasis organisaties in de (semi) publieke sector ondersteun bij informatiemanagement vraagstukken. Mijn hobbyproject blijkt dus groter dan mijzelf en dat maakt dat ik Kubowatt wil onderbrengen bij een bedrijf dat de mindset, kennis en middelen heeft om het verder te brengen.

Update 24-11 - Er hebben zich inmiddels meerdere belangstellende partijen gemeld waar maatschappelijk bewustzijn sterk in het DNA zit. Met hen verken ik of er een mooi vervolg in zit.

Dankjewel voor alle belangstelling!

Ben